Garantieregeling STO Garant 

 

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Kortetripjes gebruik van STO Garant .U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.

 

Bij elk (reis)aanbod van Kortetripjes wordt duidelijk vermeld of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

 

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan Kortetripjes, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na  afloop van uw boeking. Wanneer diensten door financieel onvermogen van  Kortetripjes niet (volledig en/of tijdig) worden verleend, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.