Sale!

Dagtrip Brugge

€ 35,00 € 25,00
Sale!

Dagtrip Brugge

€ 35,00 € 25,00

Wie het centrum van Brugge bezoekt zal opvallen dat de binnenstad haar uitstraling voor een zeer groot deel heeft weten te behouden. De moderne tijd is hier op een mooie manier samengevloeid met de oude gebouwen, straten en pleinen. 

 

Het levendige Antwerpen is een leuke bestemming. Bewonder de duizenden Oude Meesters in het Koninklijk Museum en in het Rubenshuis. Ervaar de levendige bedrijvigheid op de Grote Markt, bezoek een van de oudste markten de Vogeltjes markt en vergaapje aan de prachtige Meir.   

 

NL  Hoewel het qua populariteit in het niet valt bij zustersteden Antwerpen, Gent en Brugge, is ook Brussel echt een bezoekje waard. Een dagje Brussel is precies genoeg om alle highlights te zien.

 

Kunt u een dagje ‘er even tussenuit? Dan is een stedentrip naar Düsseldorf een aandrader. Dusseldorf is een stad met veel cultuurrijke bezienswaardigheden. Ga shoppen in de mooiste winkelstraten van de Altstadt en wandel langs de Rijn naar de Rheinturm voor een waanzinnig uitzicht over deze wereldstad. 

 

Dagtrip Gent

€ 44,00

Dagtrip Gent

€ 44,00

NL  Gent is een sfeervolle stad waar de vroegere rijkdom nog steeds duidelijk zichtbaar is in de binnenstad. Niet voor niets is Gent populair onder Nederlandse toeristen als bestemming voor een dag of enkele dagen.

 

Waan je in de ongekroonde hoofdstad van Europa, waar geschiedenis en moderne stadsarchitectuur hand in hand samen gaan. Wil je alleen shoppen, of een van de vele restaurants bezoeken dat kan natuurlijk ook. 

 

Dagtrip Lille

€ 44,00

Dagtrip Lille

€ 44,00

Het Parijs van Noorden, kijk je ogen uit en ontdek de kleurrijke metropool Lille, ook bekend als Rijsel. In de historische binnenstad zie je duidelijk de stadscultuur die je alleen in Lille kan treffen met zijn monumentale panden met florerende gekleurde gevels uit de 17e eeuw.

 

Dagtrip Keulen

€ 44,00

Dagtrip Keulen

€ 44,00

NL  Keulen is prachtig. De indrukwekkende Dom van Keulen of in de decembermaand de vele kerstmarkten die je in de stad aantreft. En wat dag je van de kabelbaan over de Rijn of de grootste moskee van west Europa. Keulen behoort tot de top 5 populairste stedenbestemmingen onder Nederlandse toeristen.

 

 

De kerstmarkten zijn op verschillende plaatsen in het stadcentrum. Reuzenrad, draaimolens, Adventscircus, animatie op straat, optochten en tentoonstellingen zorgen voor een levendige stad, dag en nacht.

De stad is vol met kunsthandwerk, sieraden van tin en zilver, keramiek, kerstdecoratie, kristal, handbeschilderd porcelein, en decoratieve lampen, zijn slechts een gedeelte van het aanbod in de talrijke kraampjes op de kerstmarkten. En natuurlijk kan je op de kerstmarkten ook veel regionale producten proeven, zoals bijvoorbeeld gedroogde vruchten, wijnen en likeur, jams en nog veel meer lekkers.

Alles dat bij de typische sfeer van kerstmis hoort, kan je door het centrum van Dusseldorf  ruiken, voelen en ervaren.

Waan je in de onbekroonde Industriele hoofdstad van Europa, waar geschiedenis en moderne stadsarchitectuur hand in hand samen gaan. Wil je alleen shoppen, of een van de vele restaurants bezoeken dat kan natuurlijk ook.